Победител в Зоналното състезание по пожароприложен спорт е отборът на РДПБЗН – Благоевград

05/19/2017 09:40:18
Победител в Зоналното състезание по пожароприложен спорт е отборът на РДПБЗН – Благоевград

Днес РДПБЗН – Кюстендил,  бе домакин и организатор  на Зоналното състезание по пожароприложен спорт за служители. Комисар Светослав Георгиев  - директор на РДПБЗН – Кюстендил, откри състезанието, като благодари на участниците за спортния дух и професионализъм, с които са се подготвяли за участие, пожела спортсменско поведение и  победител да стане най-добрият.

В 4 дисциплини се състезаваха отборите на трите РДПБЗН – Кюстендил, Перник и Благоевград.

Комплексен победител е отборът на РДПБЗН – Благоевград, на второ място е отборът на РДПБЗН – Кюстендил, на трето – отборът на РДПБЗН –Перник.

В дисциплината „100-метрова пътека с препятствия“ на първо място е отборът на РДПБЗН – Благоевград, на второ – отборът на РДПБЗН от Перник, на трето – отборът на РДПБЗН от Кюстендил.

В дисциплината „Изкачване на щурмова стълба“ на първо място е отборът на РДПБЗН – Кюстендил, на второ място е отборът на РДПБЗН – Благоевград, на трето – отборът на РДПБЗН – Перник.

В дисциплината „Пожарна щафета 4 Х 100 м с препятствия“ на първо място е отборът на РДПБЗН от Благоевград, на второ – отборът от Кюстендил, на трето – отборът от Перник.

В дисциплината „Бойно разгръщане на мотопомпа“ на първо място се класира отборът на РДПБЗН от Перник, на второ – отборът от Кюстендил, на трето – отборът от Благоевград.

В индивидуалното класиране от двубоя/изкачване на щурмова стълба +100 м пътека с препятствия/кюстендилските пожарникари завоюваха призовите места. На първо място е Кристиян Иванков, на второ – Мартин Лазов, на трето – Илиан Спиридонов.

Комплексният победител – отборът на РДПБЗН – Благоевград,  ще продължи участието си в Републиканското състезание по пожароприложен спорт, което ще се проведе през месец юни във Варна.

 

 

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар