Постановката „Спасителят” на дупнишка сцена по повод Международния ден против употребата на наркотици

06/16/2017 08:47:00
Постановката „Спасителят” на дупнишка сцена по повод Международния ден против употребата на наркотици

На 20 юни 2017 г. от 14.00 часа в салона на ОбДТ „Невена Коканова” ще бъде представена постановката "Спасителят" на Театрална формация "Улична банда" - София, с автор Валентин Балабанов.
Участват актьорите: Ивайло Захариев, Виктория Янева, Валентин Балабанов и Вера Среброва.
Те гостуват по покана на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Дупница по повод Международния ден против употребата на наркотици-26 юни.

"Спасителят" ще бъде представен пред ученици, родители, учители, представители на институции от Община Дупница. Театралната постановка е създадена в рамките на образователна програма "Анти дрога", със съдействието на Национален център по наркомании и с подкрепата на МОН. Насочена е към младежката аудитория и има педагогическа и превантивна цел.
Зрителите ще се запознаят с историята на едно 18-годишно момиче, станало наркозависимо по най-прозаичния начин - да опита, да не бъде различна от другите.
Театралният спектакъл показва, че за наркопласьорите човешкият живот няма стойност, а трагедията на героинята Нели и такива като нея са само средство за нови доходи. Дори любовта и приятелството на случайно попадналия в ситуацията Спас, не са в състояние да измъкнат Нели от наркомафията.
Непосредствено след спектакъла, актьорът Ивайло Захариев ще проведе дискусия с младежите по проблемите на наркоманиите.

Вход свободен!

 

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар