Шок и ужас в центъра на Дупница! Недовършена сграда се превърна в градска тоалетна на таксиметровите шофьори

06/26/2017 15:14:50
Шок и ужас в центъра на Дупница! Недовършена сграда се превърна в градска тоалетна на таксиметровите шофьори

Незавършената от години постройка на ул. „Николаевска” /преди пиацата на такситата на „Развесена върба”/ се е превърнала в централна „клоака”. Нещо повече – тя стана новата градска тоалетна, след като от дълго време, в този участък на центъра, нямаме  действащо WC.

„Недопустимо е в централната зона на града да има подобни грозотии. Това ли е лицето ни пред гостите и туристите и как ние да „въртим” бизнес в подобна среда? Всеки ден там удовлетворяват физиологичните си нужди десетки таксиметрови шофьори, а и не само. Да не говорим, че недостроената  постройка се превърна в убежище на наркомани. Ще тръгнат и разни болести и зарази. Вътре човек може да се натъкне на бутилки, опаковки, спринцовки, опасни стъклени парчета, кучешки и хорски изпражнения… А миризмата е непоносима!
И това е в самата централна част на града ни, където се развива и търговска дейност, живеят много хора, деца играят. Не знаем вече кой е собственик на това бунище, но е необходимо да се вземат спешни мерки, за да придобие търговската улица по-приличен вид. Не може ли Общината, ако не е собственик на имота, най-малко да притисне собствениците поне да оградят сградата?”, се оплакаха търговци и живущи в близост до мястото.

СподелиКоментари

Наташа йовева - 26/06/17 15:30:20

Срам и позор нищто ново има и по лоши места

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар