Как изчезна детска площадка в жк „Бистрица”?

01/04/2017 18:02:00
Как изчезна детска площадка в жк „Бистрица”?

Даваме трибуна на въпрос зададен от Е.А  в социалната мрежа, на който и до момента няма отговор . Гневен гражданин  очаква адекватен отговор  за премахването на детските катерушки пред  бл. 2  в жк „Бистрица”.

Споделяме, без редакция, въпросната публикация  от социалната мрежа

„Помните ли ги? Да това Бяха катерушките пред блок2 на жк.Бистрица. Там си играеха и моите, и вашите и много други деца, малки и големи. Е вече няма да е така.След като първо бяха най нагло оградени,въпросните люлки впоследствие отрязани, и предполагам поеха към някой пункт за желязо.На въпросите ни към община Дупница,бе отговорено "мъгливо",че видиш ли собственик на имота е висша чиновничка от община Дупница,в съдружие с влиятелен бизнесмен и бивш зам.кмет,и че няма смисъл да се занимаваме с "тази работа"-цитирам анонимния служител на общината.Безсрамие и наглост до безумие. Дано се задавите с детските сълзи,уважаеми собственици на парчето земя и грозния фургон в него!!! ”

Вярваме, че община Дупница няма да остане безмълвен свидетел и ще вземе отношение по проблема, най-малкото, за да премахне съмненията, че тя има вина за случилото се.

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар