Как изчезна детска площадка в жк „Бистрица”?

01/04/2017 18:02:00
Как изчезна детска площадка в жк „Бистрица”?

Даваме трибуна на въпрос зададен от Е.А  в социалната мрежа, на който и до момента няма отговор . Гневен гражданин  очаква адекватен отговор  за премахването на детските катерушки пред  бл. 2  в жк „Бистрица”.

Споделяме, без редакция, въпросната публикация  от социалната мрежа

„Помните ли ги? Да това Бяха катерушките пред блок2 на жк.Бистрица. Там си играеха и моите, и вашите и много други деца, малки и големи. Е вече няма да е така.След като първо бяха най нагло оградени,въпросните люлки впоследствие отрязани, и предполагам поеха към някой пункт за желязо.На въпросите ни към община Дупница,бе отговорено "мъгливо",че видиш ли собственик на имота е висша чиновничка от община Дупница,в съдружие с влиятелен бизнесмен и бивш зам.кмет,и че няма смисъл да се занимаваме с "тази работа"-цитирам анонимния служител на общината.Безсрамие и наглост до безумие. Дано се задавите с детските сълзи,уважаеми собственици на парчето земя и грозния фургон в него!!! ”

Вярваме, че община Дупница няма да остане безмълвен свидетел и ще вземе отношение по проблема, най-малкото, за да премахне съмненията, че тя има вина за случилото се.

СподелиКоментари

С.А. - 05/01/17 12:40:38

И аз живея там.Нито майки седят до пеят кафе,нито пък съм видяла пиянски "изцепки".Това си беше просто място за игра на децата.Да има какво да се желае по отношение,на тия съоръжения ,но все пак като се има предавид,че за тия деца не е явно предвидено кът за отдих си беше един компромисен вариант.Сега вече окраден.Питам аз колко жалби трябва да се подадат още,че да се вземат мерки?

Геновева - 05/01/17 12:10:33

Абе какви са тези глупости,боже Боже.Явно сте поставено лице а не жител на района,затова показвате така.Срам и позор....

човек - 04/01/17 23:22:33

Овцооо рррр

Емил Апостолов - 04/01/17 23:03:30

Уважаема А.Милева,извинявай ама пишеш глупости.Въпросните люлки се намираха допреди години зад блок2,и бяха пренесени а не откраднати от собственика на заведението пред блока.На мястото на старата площадка тогава се започна строеж,и катерушките бяха извадени,и захвърлени.Ти или не си била родена тогава,или още си живяла на СЕЛО,та пишеш щуротии!!!

A.Mилева - 04/01/17 19:35:20

Тази площадка беше незаконна, люлките- изпочупени и много опасни! Нямаше никаква обезопасителна ограда, за да не излизат децата директно на улицата.Собственика на бара открадна люлките от друга площадка/ зад блок 2/ и ги постави там, за да играят децата, докато майките си пият кафетата. Да не говорим, че в този бар по цял ден има пиянски изцепки и не е редно децата да играят в близост до кръчми. Живея в блока и съм свидетел на всичко.

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар