Обществена поръчка за закупуване на 4 нови автобуса обяви община Дупница

08/29/2017 09:54:28
Обществена поръчка за закупуване на 4 нови автобуса обяви община Дупница

Обществена поръчка за избор на доставчик на 4 автобуса обяви Община Дупница по проект „Интегриран градски транспорт”. Стойността и е 880 000 лв. без включен ДДС. Микробусите ще обслужват линия 5: квартал „Байкал” - „Социални жилища”. Паралелно тече и друга обществена поръчка, по същия проект,  за избор на изпълнител за доставка и оборудване за сервизна база, предназначена за техническо обслужване на автобусите . Стойността на поръчката е 37 000 лв, а базата ще се намира в месността „Злево”.

Проектът за Интегриран градски транспорт  включва полагане на нова асфалтова настилка по линия 5, изграждане на уличната инфраструктура на социалните жилища, нови спирки, въвеждане на електронната система за управление на автобусния трафик, респективно, следене за изпълнение на разписанията. По този проект ще бъде изградено светофарно кръстовище в района на  "Севдина фурна", всички автобуси ще бъдат оборудвани със система за гласово обявяване и други. Важно е да се отбележи, че по маршрута на линия 5 освен асфалтиране ще бъдат изградени и тротоарите. Преди това ще има и подмяна на подземната инфраструктура.

Проектът е на стойност близо 7 млн. лв, съфинансирането от страна на общината е 207 900 лв. като сумата ще бъде възстановена в бюджета след приключване на проекта.

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар