Общинa Дупница обяви конкурс за управител на Приюта за безстопанствени кучета

10/13/2017 09:57:00
Общинa Дупница обяви конкурс за управител на Приюта за безстопанствени кучета

Община Дупница обяви конкурс за възлагане управлението на общински приют за безстопанствени кучета към Община Дупница. Кандидатите трябва да внесат в деловодството на администрацията мотивационно писмо за участие, документи за завършено више образование, специализации и квалификации (при наличие на такива), медицинско свидетелство, включително заверено от психиатър, свидетелство за съдимост и автобиография. Крайният срок за подаване на документите е 17 часа на 27 октомври 2017 година.

Припомняме, че назначаването на управител на прюта за кучета е една от мерките, които трябва да приложи общината, след предписания на ОДБХ, които бяха сезирани по сигнали на  неправителствени организации за груби нарушения, свързани с отглеждането на четириногите, които бяха показани ,тези дни, в предаването „Господари на ефира”.

СподелиКоментари

Минка Желязкова -Италия - 14/10/17 10:58:37

Искам да кажа на г-н компетентния кмет Чимев -Г-не в Италия кучетата не се евтаназират след 10 дневен срок ,в Италия за разлика от България законите действат ,тук малтретирането и убиването на животни наистина е наказуемо ,тук всеки карабинер има правомощията и на зоополицай ,станахте наистина смешен с това ваше подвеждащо изказване за приютите в Италия ,в Румъния се евтаназират кучетата ,не бъркайте и не подвеждайте хората ,и в България е забранено ,затова се вземете в ръце и си вършете работата за която ви плащат данъкоплатците .

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар