Треньорът по кикбокс Кирил Чакъров зарадва децата от ДДЛРГ „Олга Стоянова” с безплатни билети за Балканския пояс

11/16/2017 14:12:06
Треньорът по кикбокс Кирил Чакъров зарадва децата от ДДЛРГ „Олга Стоянова” с безплатни билети за Балканския пояс

Треньорът и организатор на Балкански пояс за професионалисти- Кирил Чакъров, зарадва с билети за предстоящия турнир по кикбокс, децата от ДДЛРГ „Олга Стоянова”. Вчера официално той и представители на отбора, подариха запазени места на малчуганите в Спортна зала –Дупница за 18 ноември, когато едни от най-големите боксьори в България ще премерят сили в галавечер по кикбокс в 8 професионални срещи.

Кулминацията на вечерта ще бъде излизането на ринга на дупнишкият гладиатор и световният вицешампион за юноши за 2016 година Доброслав Радев срещу машината и европейски шампион Ерик Буза, от когото Добри загуби в Скопие. Срещата ще даде уникалния шанс на Радев да извоюва победа и да получи престижния Балканския пояс. Другият участник от Дупница е Славчо Павлов, който е студент специалност „Треньор по кикбокс“ в НСА. Той ще се срещне в третия двубой с Стоян Цветков от Македония.

Дупничани  ще станат свидетели на уникални бойни двубои между Илиан Томанов от Благоевград и  Христомир Ранчев от гр. София, Али Юзеир / Варна/ и  Чавдар Димитров /Стара Загора/, Симеон Стойчев  /София  и Никола Миленкович /Сърбия/. Марио Кирилов  /София/  и Дмитрий Джоржевич –/Сърбия/, Любен Тодоров /София/ и Славея Стефанов / София/.

Всички състезатели, участващи в грандиозното събитието, имат подписани договори и ще бъдат възнаградени с подобаващ хонорар.

 

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар