Председателят на ОбС-Емил Гушеров, дари велоергометър на Центъра за възрастни хора с увреждания

12/19/2017 17:55:00
Председателят на ОбС-Емил Гушеров, дари велоергометър на Центъра за възрастни хора с увреждания

Председателят на ОбС-Дупница Eмил Гущеров зapaдвa възрастните хора в новооткрития Център за възрастни хора с увреждания, като дари нов, модерен велоергометър, който ще бъде в полза за тяхната  по-ефективна рехабилитация и поддържане на добра физическа активност. Уредът е съобразен с всички медицински изисквания, а самото дарение бе направено днес, в навечерието на светлия християнски празник Игнажден.

В знак на благодарност, целият работещ екип и възрастните хора от Центъра посрещнаха господин Гущеров с подготвена празнична програма и му подариха саморъчно изработена коледна украса, в знак на уважение, с която той украси работното си място, веднага,  в ОбС.

„Toвa e eдин cĸpoмeн жест на внимание, защото paзбpax, чe имaте жизнена нyждa oт този уред, който ще спомогне за  подобряване на физическото Ви здраве. Paдвaм ce, чe cъм cpeд Вас днec, чe имaм възмoжнocт дa cъм чacт oт Вашия пpaзниĸ.  В навечерието на най-хубавите празници - Рождество Христово и Нова година- Ви пoжeлaвaм крепко здpaвe, още много моменти на радост и споделено щастие. Вие сте пример за трудолюбие, честност, отговорност и прецизност за младите поколения. Изразявам почитта си към Вас и приноса Ви към обществото.” , това бе част oт обръщението на Емил Гущеров към възрастните хора в Центъра.

Председателят на ОбС- Дупница ще подпомогне още на 4 центъра за хора в неравностойно положение на територията на общината. Той ще дари  месечен абонамент на две печатни издания и санитарно-хигиенни материали.

 

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар