Кафе-сладкарница „Сладко изкушение”- качество, професионализъм и доза любов!

12/21/2017 11:52:02
Кафе-сладкарница „Сладко изкушение”- качество, професионализъм и доза любов!

Десислава Георгиева  ме посреща с усмивка и приветлив поздрав. Топлото отношение, от  първият миг на разговора, ми подсказва, че тя е човек, който е отдаден и обича работата си, независимо от многото ангажименти, които започват  рано сутрин и приключват късно вечер, умее да отделя внимание на всеки детайл. Десислава Георгиева работи за собствената си  фирма „Сладко изкушение” от дълги години, като носи отговорната задача за производството, маркетинга и добрите връзки с важни клиенти. В разговор, предприемчивата млада дама споделя, че срещите с клиенти и директните контакти я зареждат с много енергия и ентусиазъм, а крайният резултат от работата й носи радост и  желание за развитие.

Десислава Георгиева разказва, че фирмата е основана преди 15 години в гр. Дупница, а всичко започва като малък семеен бизнес. Днес Десислава Георгиева осигурява работа на над 16 души професионалисти, които неуморно, всеки ден, сътворяват сладки изкушения и задоволяват най-изтънчения вкус. Стъпка по стъпка, фирма „Сладко изкушение” е един сред лидерите на пазара в нашия регион и се радва на много клиенти.

„Силната конкуренция на този пазар не никакъв  повод за притеснение, напротив – стимул за развитие. Ние имаме собствена формула, а тя е, свързана с удовлетворяване на желанията на потребителите, качествен продукт, добро обслужване и всичко това с добавена доза любов” , споделя бизнес дамата.

В момента „Сладко изкушение” разполага с модерен производствен цех и кафе-сладкарница в центъра на град Дупница.

Десислава Георгиева допълва , че приоритетите на фирмата не са се изменили от започването на бизнеса до днес. Качеството винаги е стояло на първо място. Тя с интерес следи през годните, дали вкусовите предпочитания се променят както и модните тенденции в дизайна на сладкарските изделия.

„До преди няколко години  на пазара са търсени повече сметановите торти, парфетата, а в момента потребителите предпочитат тортите с крем брюле, еклеровите, гараш, но задължително съпътствани с привлекателен  външен вид. Фирма „Сладко изкушение” разчита на своите декоратори, които са истински виртуози и задоволят всеки вкус. Най-важните предпоставки за приготвянето на перфектна торта са: майсторството на сладкаря, качеството на продуктите, технологията и любовта към работата.”, допълва в разговора Десислава Георгиева.

В момента, по повод на предстоящите празници, майсторите виртуози усилено наблягат върху изработването на сладки изненади, декорирани с празнична зимна украса  и неустоим вкус!

Тръгвам си някак заредена, след разговора с Десислава Георгиева, разкъсвам опаковка с „Целувки”, а те се разтапят крехко, като пухкав сняг, с прибавена “доза любов”. Някак целувчено и ведро, ухаещо на канела, е настроението ми днес.

 

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар