Децата от Арт ателие"Дон Кези" спечелиха призови награди от 2 МЕЖДУНАРОДНЫЙ КОНКУРС ЮНЫХ ХУДОЖНИКОВ «ТВОРЧЕСКИЙ СВЕТ» в Естония

01/16/2017 21:25:50
Децата от Арт ателие"Дон Кези" спечелиха призови награди от 2 МЕЖДУНАРОДНЫЙ КОНКУРС ЮНЫХ ХУДОЖНИКОВ «ТВОРЧЕСКИЙ СВЕТ» в Естония

Младите таланти от Арт ателие"Дон Кези" Дупница обраха  множество награди от 2 МЕЖДУНАРОДНЫЙ КОНКУРС ЮНЫХ ХУДОЖНИКОВ «ТВОРЧЕСКИЙ СВЕТ» в Естония. Призовите места са присъдени на 23 деца, които са от  България, Русия и Казахстан. Конкурсът с русунка се проведе във връзка с 55-годишнината от първият в света орбитален полет около Земята на Юрий Гагарин.

Едни от темите върху, които работиха децата са: „Красотата на космическите явления”, „Човекът и небето”, „Фантазии за други светове и междупланетни цивилизации” и др.

Ето и имената на дупнишките таланти в престижния конкурс:

Възрастова група 15-17г.:
- Йоанна Бицова - 2 място
- Анна Узунова - 3 място
Възрастова група 12 -14 г.:
- Филипа Тодорова - 3 място
Възрастова група 9-11 г.:
- Ния Маркова - 2 място
- Карина Спасова - 3 място
Възрастова група 8 годишни:
- Богомила Груйчева - 1 място
- Теа Костадинова - 3 място
Лауреати на конкурса със специално отличие са:
- Нанси Николова
- Денис Георгиев

След представянето в конкурса,  ръководителката на ателие "Дон Кези" Елена Марулевска сподели:

„Награждаването вече е факт, нашите деца ще получат наградите си по пощата! Огромна радост е за мен! Благодаря на децата, благодаря на журито за високата оценка, благодаря и на организаторите на конкурса! Честито на победителите! Успех на всички!”

 

 

 

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар