Народният представител Радослава Чеканска пое ангажимент да осигури компютърна конфигурация на детската градина в с.Крайници

03/13/2018 13:51:49
Народният представител Радослава Чеканска пое ангажимент да осигури компютърна конфигурация на детската градина в с.Крайници

Да осигури компютърна конфигурация на детската градина в дупнишкото село Крайници се ангажира народният представител от ГЕРБ - Радослава Чеканска. Молбата бе отправена по време на изнесена приемна на Чеканска в населеното място. Персоналът в детска градина "Вяра, Надежда и Любов" се нуждае от нов компютър, за да може да извършва всекидневните си задачи и дейности, свързани с работния процес на заведението.

Депутатът се срещна и директора на местното основно училище "Христо Ботев" – Гергана Велинова. С нея Чеканска обсъди цялостната учебна дейност на образователната институция и заяви, че в нейно лице винаги могат да срещнат подкрепа. Чеканска бе категорична, че образованието е един сред основните й приоритети в работата, с цел оптимизиране на системата и увеличаване, поетапно, учителските възнаграждения.

По време на приемната, жители на село Крайници поставиха пред Радослава Чеканска инфраструктурни проблеми и имотни казуси. Въпрос за решаване с поземлен имот и юридически проблем бяха казусите, които Чеканска пое ангажимент да реши веднага. На изнесената приемна присъства и кметът на с. Крайници Мариана Димитрова.

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар