Седмица на волейболния дуел Дупница - Разлог

12/19/2016 10:50:32
Седмица на волейболния дуел Дупница - Разлог

Юношите младша възраст на "Марек Юнион-Ивкони" не усетиха вкусът на загубата на междуобластното първенство, провело се в Перник. Дупнишките волейболисти, водени от Радослав Асенов не оставиха съмнение в класата си и победиха "Пирин" (Рз) с 2:0 гейма и домакините с 2:1. Перничани играха финал на тази възраст миналата година, но сега не успяха да победят дупничани. С класирането си на 1-ото място, "Марек Юнион-Ивкони" ще има по-лек жребий за зоналното първенство.

Много добро класиране постигнаха и децата на Венцислав Зарев в Скаут лигата. Най-малките възпитаници на школата се класираха на 2-о място на турнира в Разлог. Първото място бе спечелено от домакините от "Пирин".

Дербитата между Дупница и Разлог тази седмица продължават. В неделя в планинския град излизат един срещу друг младежките гарнитури на двата клуба. До момента в класирането, юношите на Марек, които са водени от Христо Райчев са с 2 загуби и 2 победи. С този двубой се слага край на първия полусезон. Директно за финалите се класират първите три отбора в групата, а останалите отиват на квалификации.

Този петък пък е дербито на Югозапада при мъжките отбори. От 18.30 часа в дупнишката зала един срещу друг излизат представителните отбори на Марек Юнион-Ивкони и Пирин. Дупничани отново ще сглобяват състава в последния момент заради многото контузени, докато гостите от Разлог са в пълен състав. Оачаква се и сериозна агитка от Разлог да пристигне в Дупница и подкрепя възпитаниците на Иван Дурев.

 

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар