„За повече жадувани бебета в Дупница”-благотворителен концерт с участието на Люси Дяковска и София Илиева

03/27/2018 13:53:00
„За повече жадувани бебета в Дупница”-благотворителен концерт с участието на Люси Дяковска и София Илиева

Великденски благотворителен концерт под мотото  „За повече жадувани бебета в Дупница“ ще се проведе на 4-ти  април в Дупница в Спортната зала на града от 18.30 часа. Поканите, с които може да влезете са на цена 5-лева и могат да бъдат закупени в деня на концерта, който се организира от Фондация „Искам бебе“ и е под егидата на кмета на община Дупница, инж. Методи Чимев и председателя на ОбС, Емил Гущеров.  
Специално участие ще вземат Люси Дяковска и София Илиева – солист на НФА „Филип Кутев”, Lexi Lalex, ТС „Зора” и „Фолкфитнес” при НЧ „Зора 1858”, ФТА „Рила”, Школа по художествена гимнастика, „Денс Машийн” и „Фантастик Денс”.
В деня на концерта в 13.00 ч. ще се състои Великденски благотворителен базар в ГУМ, който ще се премести в 17.00 ч. във фоайето на Спортна зала град Дупница.

За периода 2012 г. – 2017 г., Община Дупница е заплатила 67 опита за асистирана репродукция на 37 семейства.За този период 19 двойки с репродуктивни проблеми имат своя дългоочаквана рожба – общо 24 бебета, като от тях 5 двойки близнаци.

От тази година опитите за асистирана репродукция финансирани от държавата нарастват с 1, или общо 4, но много от двойките не отговарят на поставените критерии за финансиране.

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар