Дупничанка спечели рекордната сума 250 000 лв. от лотариен билет

01/19/2017 17:28:00
Дупничанка спечели рекордната сума  250 000 лв. от лотариен билет

Жителка на Дупница спечели в сряда 250 000 от Националната лотария. Билетът/тип кръстословица/  бил закупен, вечерта, от павилион на веригата за бързооборотни стоки „Лафка“, намиращ се на „Развесена върба”, до автобусната спирка. Това е втората голяма сума, която се тегли от този тип лотариен билет в България.

Жената, чието име засега се пази в тайна, видяла, че късметлийският билет й носи печалба, но не могла да повярва на очите си. По тази причина тя се върнала на мястото, от където купила билета, и помолила, отново, да го проверят. Когато й потвърдили, че спечелената сума е на стойност 250 000 лв. развълнуваната дама дълго време плакала от радост и не вярвала на случващото се.  Продавач-консултантите от  „Лафка”, ни споделиха, че късметлийката е скромна, възпитана дама, която живеела под наем и ежедневно  си купувала по един билет, като вярвала, че те са нейният късмет и точно от тях  ще спечели. Всеки път поздравявала учтиво и казвала с усмивка „Хайде, мили хора дайте ми днес печелившият билет”.

Големите печалби носят радост и за продавач-консултантите във веригата. При голяма печалба те получават като бонус 100 лв. върху заплатата.

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар