Граждани сигнализираха за спряна автобусна линия от Бобов дол до с.Коркина

06/05/2018 16:03:00
Граждани сигнализираха за спряна автобусна линия от Бобов дол до с.Коркина

Пред народния представител Радослава Чеканска ,по време на приемна в миньорския град, е бил подаден сигнал от граждани за спряна автобусна линия от Бобов дол до с. Коркина. Ежедневните линии, които пътували до това населено място, са оставени само за дните сряда и петък. По думите на гражданите, имало договор, който е сключен в началото на месец януари 2018 г. и е за срок от една година. Според тях, нарушаването му засяга също и хората по селата Горна Козница, Голема Фуча и Новоселяне. Народният представителе  обяснил на гражданите, че казусът не е в нейните правомощия и ги е  насочила към компетентните институции.

Да съдейства за процедурни въпроси относно сформиране на черковно настоятелство към храма в село Бабино е бил другият казус, поставен пред народния представител, за който тя се ангажирала.

По време на приемната, граждани от Бобов дол и селата са се оплакали от постоянно преминаващите тежкотоварни автомобили тип гондола, заради шума, прахта и въздействието им върху асфалтовата настилка. Пред Чеканска са били поставени също проблеми от ВиК сектора,  инфраструктурни по града и селата. Обезлюдяването, липсата на работни места и перспектива пред младите са били сред най- поставяните  проблеми от жителите на община Бобов дол.

 

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар