Шампиони от страната и чужбина се събират на Гала вечер по кикбокс в Дупница

11/16/2018 10:57:00
Шампиони от страната и чужбина се събират на Гала вечер по кикбокс в Дупница

18-годишният дупнишки светововен вицешампион за юноши по кикбокс Доброслав Радев излиза на ринга срещу многократния гръцкия шампион Диониси Шериси. Това ще се случи в Дупница, на изключително високо ниво- "Защита на Балкански  пояс за професионалисти".  Боецът от СК „Патриот”, който е част от националния отбор, ще мери сили за „пояс” в зрелищен бой в категория -70 кг. на 24 ноември.

Още двама дупничани ще участват в  професионалните битки. Това са Славчо Павлов- многократен републикански шампион и трети на Световно първенство. На професионалния ринг той има две победи и една загуба до момента. Другият дупнишки боец е Драгомир Кацаров-. също многократен щампион на България по кикбокс.

Дупничани ще станат свидетели и на два женски мача, като единият е с международно участие.

Защитата на Балканския пояс за професионалисти  се организира от "Про-Файт" към Българска федерация по кикбокс, Община Дупница и СК „Патриот” и местни спонсори. В него участие ще премерят сили най-добрите състезатели на България, Гърция и Сърбия в различни категории.

Кантарът за състезателите ще се проведе петък /23 ноември/ в Заседателната зала на общинска администрация. Представянето ще направят дупнишкият треньор-Кирил Чакъров и един от най-добрите български кикбоксьори и муай тай бойци Марио Кирилов от СК “ Армеец “, който миналата година проведе своя прощален двубой по-време на първата гала вечер в Дупница

Към момента е изключително голям интереса към гала вечерта по кик бокс. Продадени са над 1000 билета, пуснати в продажба на стойност 15 лева. Те могат да се закупят от спортната зала или в офиса на клуба по кикбокс в ДНА.

„ВИП-пропуските се закупиха още преди да сме ги обявили за продажба. Не повече от 1800 зрители ще могат да присъстват, още повече, че ще има и такива от съседните страни. Самата гала вечер ще бъде предавана и пряко Екшън ТВ. Организацията е много сериозна, с изненади, които готвим, но ще ги видите на самата вечер. Галата има също и кауза. Тя е благотворителна за болно дете от Кюстендил, което се нуждае от спешна операция. Ще поставим кутии на входа на Спортна зала-Дупница. Ще бъде обявен и търг за един чифт ръкавици, в една от срещите, а средствата отново ще бъдат преведени по банкова сметка на нуждаещото се дете. Благодарни сме на кмета г-н Чимев, че отново помага за провеждането на събитието, както го е правил към всички спортни клубове“, обясни организаторът и треньор на СК „Патриот”, Дупница- Кирил Чакъров.

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар