Пребити, арестувани и масов бой на „Сокол“ (Самораново) и „Марек 1919“

11/25/2018 22:39:44
Пребити, арестувани и масов бой на „Сокол“ (Самораново) и „Марек 1919“

Истинско безумие. Това е най-малкото, с което може да се опише днешната кървава среща от шампионата в регионална група "Рила" играна на стадиона в Самораново.

При резултат 2:1 за гостите от Дупница, по неясни засега причини, футболисти на домакините нападат бившия футболен рефер и един от учредителите на "Марек 1919" Георги Караколев. За няколко секунди, синът на бившия футболист на "Марек" Роман Караколев е пребит като куче от двама от футболистите на домакините М. и К. (б.ред.-имената им, след като бъдат потвърдени от полицита). Последва масово меле между зрители от двата отбора и футболисти. Жена от гостуващата агитка, която снимала баталните сцени с телефона е нападната брутално от охраната на мача, за да й отнеме видеозаписа. Тя е със счупено ребро, контузия на ръката, а телефонът й е счупен. Още двама са пострадалите от гостите в боя. "Беше ужасно и страшно. Нямам думи. Това не е нормално. Без провокация, без каквото и да било… Че и да нападнеш и жени. На място пристигнаха 5 патрулки, линейки. Впечатлени сме от реакцията на униформените, които не си поплюваха и респектираха веднага с показни арести на побойниците, които разбрахме, че са имали и предишни срещи с полицията. Караколев е в тежко състояние в болницата с няколко счупени ребра", лаконичен бе един от футболистите на "Марек 1919".

Арестувани са по първоначална информация двама, а други 3-ма са в болницата в града. Води се следствие и се очакват повече подробности от полицията утре.

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар