Мъртво пиян шофьор счупи дрегера на ГП Е 79

11/26/2018 10:37:00
Мъртво пиян шофьор счупи дрегера на  ГП Е 79

Бързо полицейско производство е започнато в РУ Дупница в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол. 40-годишният водач на л.а. „Фолксваген“ е проверен на ГП Е 79, дрегерът е отчел резултат 4.24 промила алкохол в издишания въздух.

 

Рилски полицаи са установили 27-годишен водач на л.а. „Мерцедес“ да управлява след употреба на наркотични вещества, проверката е извършена на пътя Рила – Кочеринови. Водачът е отказал да му бъде взета кръв за анализ.

20-годишен водач на л.а. „Ауди“ от Сандански е установен от пътни полицаи от Рила да управлява след употреба на наркотични вещества, при последвалата проверка в автомобила са открити 110 г марихуана.

24-годишен водач на л.а. „Мерцедес“ е установен от бобовдолски полицаи да управлява след употреба на алкохол. Проверката е извършена при разклона за с. Паничарево, дрегерът е отчел резултат 2.00 промила алкохол в издишания въздух.

Бързи полицейски производства са започнали всички случаи в съответните Районни управления. Водачите са задържани за 24 ч.

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар