ВС „АртПоп”- Дупница с пореден успех от национален конкурс

02/10/2019 20:25:00
ВС „АртПоп”- Дупница с пореден успех от национален конкурс

Пореден успех за дупнишките певчески дарования от ВС „Арт Поп” с ръководител Таня Камбурова  в престижния национален  конкурс “Път към славата” . Над 1300  бяха участниците в различните раздели в седмото издание, което се организира от Арт център „Кърнолски“ в София.

Местните славеи грабнаха безапелационно третото  място в IV възрастова група с песенна сюита "ARTPOP MOTION", както и Наградата за аранжимент на същата песен, чието дело е на ръководителя Таня Камбурова.

Събитието се проведе под  патронажа на д.ик.н. Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители на 8 и 9 февруари в залите на РКИЦ, ДК "Средец" и НМУ "Любомир Пипков", а награждаването бе днес в РКИЦ от 13:00.

“Огромна е радостта ни. Благодаря на Ивайла Кръстева, Божидара Радниева, Десислава Тонева, Ванеса Чалева, Вили Добромирова, Бети Николова,  Mартин Михалков за огромния труд и любовта, с която работят. Благодаря на Вики Велинова , за това че ни подкрепи и ни представи на награждаването. Благодарност и адмирации за организаторите за прекрасната организация”, сподрли развалнувано Таня Камбурова.

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар