Дупнишкият "Ейнджълс" с блестящ старт в Евролигата

05/08/2019 14:29:25
Дупнишкият "Ейнджълс" с блестящ старт в Евролигата

За втора поредна година дупнишкият "Ейнджълс" с участие в Международния европейски турнир „Евролига“. Тази година в него ще вземат участие 8 отбора. Турнирът отново ще се изиграе в 4 отделни кръга, в 4 държави – Чехия, България, Унгария, Словакия.
Първият кръг от Евролига 2019 се изигра на 4 и 5 май в Куновице, Чехия. Дупничанки записаха три убедителни победи и една загуба.

Ето как коментира треньорът Ники Пилев : „Още в първия си мач се справихме блестящo като спечелихме мача с нокаут срещу победителя от Евролига 2018 – Пантерите, Словакия, с резултат 9:2. За победата допринесоха всички състезателки със страхотни отигравания в защита и много хитове в нападение. Централният ни аутфилдер Никол Йорданова удари и първият хоумрън в кариерата си.
Вторият мач беше изигран веднага в същия ден срещу унгарския отбор Астрос.
Отново убедителна победа, благодарение на страхотната игра и на питчерката ни Симона Йорданова – 23:8
Вторият ден от турнира започна с победа над домакините Снейлс, Чехия с 12:5 и завърши със загуба от Аполо, Словакия с 13:6. „, коментира треньорът Ники Пилев.

Предстои втория турнир от Евролига 2019, на който домакини ще "Ейнджълс". Той ще се проведе в гр. Дупница на 25-26 май. В него ще участват и три унгарски и един хърватски отбор.

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар