Кампания за улеснен контакт с полицейските служители започна на територията на Дупница

02/08/2017 12:37:40
Кампания за улеснен контакт с полицейските служители започна на територията на Дупница

Започна разпространението на информация в Дупница и цялата Кюстендилска област за гражданите за улесняване на контакта им с полицията. Информационният лист съдържа данни за полицейските и младши полицейските инспектори, които обслужват съответния район от населеното място – име, адрес на приемната, служебен телефон  на всеки от тях за връзка.

Информацията се предоставя на управителите на етажната собственост, собствениците, обитателите и ползвателите на всеки самостоятелен обект  във всички населени места. Чрез разпространяването на тази информация се цели да се постигне по-бърза и лесна връзка на гражданите с полицейските и младши полицейските инспектори по места , с дежурните части на районните управления на МВР, както и с оперативния дежурен на ОДМВР – Кюстендил, за да бъде своевременно разрешен техен проблем.

Изготвянето и разпространението на информационните писма е разпоредено от  министър Пламен Узунов.  В Кюстендилска област информацията вече е разпространена до голяма част от жителите й.

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар