Дупничанинът Любомир Авджийски оглавява листата на "Да, България" за Кюстендилска област

02/21/2017 11:59:50
Дупничанинът Любомир Авджийски оглавява листата на "Да, България" за Кюстендилска област

"Да, България",днес, внася документите за регистрация в РИК за участие в изборите за Народно събрание. Дупничанинът Любомир Авджийски оглавява листата за Кюстендилска област.

Любомир Авджийски е правен експерт. До избирането му в Изпълнителния съвет на „Да, България!” е част от екипа на Института за пазарна икономика, с ресор анализ на съдебната система и законодателство. Има магистърска степен по право в Университета за национално и световно стопанство. Eдин от основателите и лицата на инициатива „Правосъдие за всеки” (2014-2016), с активна кампания в защита на радикална съдебна реформа. През 2015 г. „Правосъдие за всеки”, с домакинството на „Софийски дискуионен форум”, организира знакова среща с министъра на правосъдието на Румъния (2004-2007) Моника Маковей. Експерт по деполитизирането на Висшия съдебен съвет и създаването на антикорупционна прокуратура за разследване на високата политическа корупция.

В края на месец януари, Любомир Авджийски, заедно с лидара на "Да, България"-Христо Иванов и членове от НС, проведоха среща-разговор с дупнишката общественост. Темата бе: "Бъдещето на България и нейната алтернативна посока  за развитие".

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар