Шест златни медала за СК“ Патриот“- Дупница от Държавното първенство по кикбокс

10/26/2020 14:59:43
Шест златни медала за СК“ Патриот“- Дупница от Държавното първенство по кикбокс

СК“ Патриот“ Дупница се представи изключително успешно на Държавното първенство по кикбокс в гр. Бургас. Дупнишкият клуб участва с шест състезатели и взе шест…златни медала. Звездата на клуба Доброслав Радев пък победи състезателя на СК“ Вокил“ Варна –Деян Чакъров, на гала вечерта от турнира.
На първенството участваха 806 състезатели от 56 клуба от цялата страна. Алисия Сусанина в кат. 65кг, Сашко Николов в кат. 54 кг, Мартин Миладинов в кат. 45 кг, Иван Костадинов в кат. 51 кг, Браян Георгиев в кат. 48 кг и Ивайло Янакиев в кат. 57 кг, излязоха на ринга в стил лоу кик, който е тежкия стил в кикбокса. „Без загуба! Това е един от най-големите ни успехи в държавните първенства. Отборно станахме втори, поради това, че СК “Шуменска крепост“ имаха 25 състезателя и 9 златни медала. Показахме за пореден път, че работим в правилната посока. Състезателите се раздаваха на 100 процента, слушаха треньорите и изпълняваха, това, което им се казваше“, коментира мениджърът на „Патриот“ Кирил Чакъров.
Златното момче на СК “Патриот“ Дупница Доброслав Радев в категория до 75 кг при мъжете, изигра три мача и очаквано записа три победи. Той беше избран за гала вечерта и на финала би Деян Чакъров от СК“ Вокил“ Варна.

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар