"Ротари клуб Дупница" с дарение в три училища

11/10/2020 09:43:49
"Ротари клуб Дупница" с дарение в три училища

В три училища беше направено дарение от "Ротари клуб Дупница". В ОУ "Христо Ботев" с. Самораново, ОУ "Христо Ботев" с. Крайници и в ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" с. Яхиново бяха предадени по 5 компютърни конфигурации от президентът на Ротари клуб Дупница за 2020-2021г Славчо Павлов, заедно с членове от клуба.
15-те компютъра са подарък от "Ротари клуб Горна баня" за "Ротари клуб Дупница", а ние преценихме, че трите училища ще имат голяма полза от тях. Не е тайна, че училищата в селата работят активно със своите ученици, но заради малкия брой на децата и ограничен бюджет невинаги успяват да закупят необходимата за образователния процес техника. "
 
"Днес училището ни получи дарение от Ротари клуб Дупница - пет компютърни конфигурации. Те бяха връчени от президента на клуба Славчо Павлов. Огромни благодарности за помощта, която идва в много подходящ момент!", казаха от ОУ "Христо Ботев" с. Самораново.
 
"Надяваме се, че компютрите ще бъдат в полза както на учениците, така и на учителите за успешно и увлекателно предаване и усвояване на учебния материал. Нека се ползват със здраве и донесат много успехи и отлични оценки.", пожела Павлов.

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар