Полагане на първи слой асфалт по ул."Александър Батенберг" в Дупница започна

11/23/2020 14:35:34
Полагане на първи слой асфалт по ул."Александър Батенберг" в Дупница започна

Полагане на първи слой асфалт по ул."Александър Батенберг" в Дупница започна от днес. Около 1200 метра е отсечката, която ще бъде с нова пътна настилка, като самата улица трябва да бъде окончателно завършена до 20 декември. "Остава малка част от тротоарите по "Ал.Батенберг" да бъдат доизградени. От фирмата-изпълнител ни увериха, че ще приключат напълно преди Коледа и улицата ще бъде изцяло готова с положен и износващия слой", коментира кметът на общината инж.Методи Чимев.
Продължава работата и в района на "Градска градина", където цялостен ремонт претърпяха три улици. До края на седмицата, ремонтните дейности се очаква да приключат и напълно да бъде възстановено преминаването на МПС-та през нея. Освен нови тротоари, има нова асфалтова настилка, след което ще бъде положена и маркировка.
Ремонтните дейности продължават по улиците "Димчо Дебелянов", "Трети гвардейски полк", "Илинден", "Елин Пелин", "Даскал Тодоров" и "Мир".

От Община Дупница започнаха от днес ремонт и на стълбищния подход при катедралния храм "Св.Георги". Те свързват църковния площад с Кооперативния пазар. В капиталовия списък за следващата година ще бъде заложен стълбищния подход при бившата "Виетнамска среща".

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар