ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Да помогнем на Галка!

01/11/2021 10:43:26
ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Да помогнем на Галка!

Галина Валентинова Манчева-Таранчокова от Благоевград се нуждае от помощ за набиране на средства за лечение в чужбина. Тя е на 32 години, страда от множествена склероза. За лечение и рехабилитация в Русия, и належащата процедура – трансплантация на стволови клетки, са й необходими 45 000 евро. 

Диагнозата е поставена през 2015г. и представлява автоимунно заболяване, което засяга централната нервна система и води до трайно обездвижване. В продължение на всички тези години тя е опитвала различни методи на лечение, но състоянието й ускорено се влошавава. Преди година и половина става майка, но  за съжаление, след раждането получава много сериозен пристъп, а състоянието й усложнява. В неспирния процес на проучване за най-различни варианти за лечение на МС в страната и чужбина, Галка открива клиника „Пирогов“ в Москва (Русия), където провеждат терапия посредством химиотерапия и присаждане на стволови клетки. Статистиката сочи, че при 90-95% от пациентите, подложили се на това лечение, през последните 10 години, прогреса на болестта е спрян. За да бъде ефикасно то за Галка, обаче, е жизнено важно да бъде проведено възможно най-скоро. Вече има насрочена дата за март 2021 год.  Сумата, необходима за провеждането на това лечение е на стойност 45 000 евро.

Сумата е непосилна за семейството на младата жена, а тя трябва да постъпи в клиника в Москва, за да й бъде извършена процедурата в края на март 2021 г.

"Отправям апел към Вас и се надявам да ми помогнете да сбъдна мечтата си, която е съвсем простичка – да мога да се движа свободно, да се разхождам и играя с детето си, без да изпитвам затруднения."

За целта е открита сметка в УниКредит Булбанк

BIC: UNCRBGSF

IBAN; BG44UNCR70001524242243 

 вид валута BGN

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар