Съпругата на щатния актьор в дупнишкия театър, Ивайло Захариев, кандидат за депутат

02/23/2017 10:14:35
Съпругата на щатния актьор в дупнишкия театър, Ивайло Захариев, кандидат за депутат

Съпругата на българската звезда от сериала "Под прикритие" и щатен актьор в ОбДТ "Невена Коканова"- Дупница, Ивайло Захариев, е кандидат  за депутат в листите на "Да, България".

Миряна Захариева е член на Инициативния комитет за учредяване на "Да, България". Тя е специалист по онлайн PR. Има шест години опит  в онлайн репутацията на бизнеси, публични личности и граждански организации, с основен фокус в социалните мрежи. Тя е член на Управителния съвет на Фондация "Надежда за малките", която се грижи за бебетата и малките деца, извадени от семейна среда. Чаровната половинка на талантливия актьор, Миряна, е поставена втора в листата на Област София  и четвърта в листата на  Област Враца.

"Днес вземам страна в битката за България като част от кандидатите за народни представители на Софийска Област и Област Враца. Ще подкрепям водачите на листите и ще се боря за всеки глас за „Да, България!“. И макар победата на изборите да изглежда по-страшна от поражението, ще положа всяко праведно усилие да видя повече депутати от „Да, България!“ в парламента, включително и себе си.", споделя Миряна Захариева във фейсбук страницата си по повод предстоящите избори.

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар