Бай Ганьо жъне успех в Европа/СНИМКИ/

03/06/2017 13:48:00
Бай Ганьо жъне успех в Европа/СНИМКИ/

Постанаовката „Господин Ганьо Балкански” на ОбДТ „Невена Коканова” Дупница, заедно с гост-актьорите Ивайло Калоянчев и Веселин Цанев, се радват на невероятен успех  на турнето, което в момента тече в Европа. Актьорският състав бе посрещнат с много радост и бурни аплодисменти на 3 март- Нюрнберг, 5 март- Лондон

На 3- ти март, в знак на признателност  към геройски загиналите за свободата на България, трупата  развя националния флаг в Германия, който бе целуван от българската общност дошла на организираното представление. Актьорите, заедно със своите почитатели, пяха български възрожденски песни.

„Вълнението е неописуемо, ръцете се изпотяват, сърцето бие лудо. Важно е ти да бъдеш изправен на крака пред самия себе си, да гледаш с достойнство и признателност българското знаме, да не забравяш хилядите жертви, дали живота си, за да бъдем свободни днес . Няма такова изживяване, няма по-велико чувство от това да се гордееш, че си българин”, споделиха актьорите за dupnitsanova.com.

Ето какво написа, пък,  в интернет пространството Иво Стоилов от сдружение"Златен век" след представлението в Нюрнберг :

„От името на сдружение "Златен век", на българската общност в Нюрнберг и като Ваши домакини Ви благодарим за прекрасното представление, радостта и емоцията, която ни подарихте! Пожелавам Ви лек път и успешно турне! Искам да кажа на българите в Лондон, Кьолн, Манхайм и всички останали градове по пътя Ви, да не пропускат "Г-н Ганьо Балкански" и да си вземат билети от рано, защото тук над 50 души не успяха да влязат в претъпканата зала!”

Възторгът и възхищението от прекрасната игра на трупата  не стихнаха и в Лондон.

„Великолепно, поздравления на всички актьори за добрата игра и професионализма. Благодарим!”

„Поздравления и до скоро.Трупата на дупнишкия театър и Славчо Пеев да гостува по-често тук.”

„Прекрасна пиеса и талантливи актьори. Изживяхме невероятна емоция, представена  по уникално добър начин.”

„Благодарим Ви от сърце за получената доза на "един чист патриотизъм" Желаем Ви още много изяви и гастроли не само из Европата. Нека все така успешно да дарявате усмивки и нужната самоирония на българите по света!".
Това са само една малка част от отзивите на българите в Европа, написани във фейсбук от публиката след представленията.

Турнето продължава. Актьорският състав ще се срещне с българската общност в Кьолн, Брюксел, Щутгарт, Майнхайм, Аугсбург и Виена.

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар