Отново конкурс за началник отдел "Търговски дейности"

03/08/2017 11:07:00
Отново конкурс за началник отдел "Търговски дейности"

Община Дупница обяви, отново, конкурс за избор на началник отдел "Търговски дейности и управление на общински активи". Конкурсът, вече, веднъж се проведе, но на интервюто се яви само един от двамата подали документи. Това беше кандидатката Мария Декова, която поради ниска оценка от интервюто, не беше одобрена.

Изискванията към кандидатите, по Закона за държавния служител, са за минимална образователна степен бакалавър и професионален опит от поне 4 години. Сред изискванията за длъжността са работа с компютър, умения за работа в екип и висше образование - икономика, право, публична администрация или инженерна специалност.
От Община Дупница търсят хора за още две позиции в администрацията в отдел "Общинска собственост". Кандидатите трябва да са с висше образование - икономическо или юридическо образование, като с предимство ще бъдат работилите в сферата на недвижимите имоти. За двете позиции заявление по образец, придружено с автобиография, копие от диплом за завършено образование се подават в деловодството на Общината до 31 март включително.

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар