Известният оперен певец Диман Панчев: "Такива българи, като д-р Иван Ибришимов, трябва да ни представят нас - дупничаните"

03/22/2017 21:53:00
Известният оперен певец Диман Панчев: "Такива българи, като д-р Иван Ибришимов, трябва да ни представят нас - дупничаните"

Известният оперен певец  Диман Панчев подкрепи д-р Иван Ибришимов в предизборната кампания. Броени дни преди вота, д-р Ибришимов е с реални шансове да спечели място на Дупница в парламента.

„Уважаеми дупничани, хора от нашия край! Нека Дупница да има свой съгражданин в парламента ни! Дайте шанс на преференциалния вот, избор на човек от нас, доказал се за кратко  време, в качеството си на народен представител, като радетел за града и региона (Римската стена Кюстендил, финансовия старт на спортната ни зала, инфраструктура за малките общини, подкрепа за Общинската ни болница..). Д-р Иван Ибришимов подкрепи идеята ми за Национално Държавно Радио, излъчващо 24-часова програма, само, с автентична народна музика, приемаща се във всяко кътче на родината ни и поне 100 км извън нея. По този начин, всеки българин ще може да я чува навсякъде и ще се възражда нашата духовност и истинност за рода ни! По този начин, тя ще напомня за нашата култура и гордост българска! За поне 50 процента класически записи, с български композитори и изпълнители в ФМ Класик, което също да звучи в цялата ни страна! Такива българи като г-н Иван Ибришимов трябва да ни представят нас-дупничаните! На добър час, Иване!“ сподели Диман Панчев.

„На финала на предизборната кампания, става все по-ясно, че БСП за България ще бъде изборът на хората. Нека всички, които ме подкрепят, вярват в това, а на 26 март да се поздравим с победа и тя да бъде два мандата за Кюстендилска област! На прав път сме и нека и в оставащите дни до края на кампанията, запазим тази тенденция!“, заяви д-р Иван Ибришимов, който е под номер 2 в листата на „БСП за България“.

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар