Д-р Иван Ибришимов: Ако искаме промяна, всеки глас е важен. Гласувайте, за да не позволим купения вот да определи бъдещето ни!

03/23/2017 11:45:00
Д-р Иван Ибришимов: Ако искаме промяна, всеки глас е важен. Гласувайте, за да не позволим купения вот да определи  бъдещето ни!

Уважаеми жители на Кюстендилска област, съмишленици и приятели!

Обръщам се към вас, а не към моите опоненти , защото не искам да влизам в задочен спор с никой от тях. Мисля, че изтъкването на детайли по каквато и да е тема, поднесени с декларативен тон, нетърпящ възражения, изглежда като търсене на аргументи за оправдание,  принизява нивото на общуване и обижда аудиторията. Доверието на хората се печели само с истина и трябва да се заслужи с дългосрочни цели и постоянни усилия за постигането им. То не се запазва с политика на инат и на парче, а с приемственост и признаване на направеното преди него. В България има има много политици, но вече липсват държавници. Всеки, който иска да управлява, трябва да знае, че не всичко започва и свършва с него. Който и да е кмет, министър или премиер управлява с нашите пари, а не ги дава от собствения си джоб и всичко принадлежи на хората. Приемствеността е важна във всяко едно отношение, когато говорим за доходи и пенсии също. Знам, че хората не живеят добре, че в много села и малки градове липсват аптеки, транспорт, здравно обслужване, водопровод и канализация. Пътищата са лоши, училищата са закрити и няма условия за младите. От силна икономическа, промишлена и културна зона, областта се превърна в безперспективно и тъжно място за обитаване. Необходима е целенасочена, дългосрочна държавна политика за привличане на стратегически инвеститори и образователна система, адаптирана към техните нужди, адекватна политика относно държавното и общинско здравеопазване и правилна стратегия за развитие на културата и туризма в областта.  Ние имаме история и култура, с които да се гордеем, прекрасна природа, традиции и можещи хора, които са истинския капитал на всяка държава, а не “лош материал”. Вие заслужавате повече. Гласувайте, за да не позволим купените гласове да определят бъдещето ни!  Поискайте промяната! С №10 и преференция 2!

 

СподелиКоментари

Няма публикувани коментари!

Напиши Коментар

Вашето Име

Вашият Коментар